Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mindig szem előtt

2008.08.25

Mindig szem előtt

Az egyik legérzékenyebb bőrfelület hűen tükrözi a valódi korunkat.Ápolja hát ennek megfelelően!A nyak és a dekoltázs területét gyakran kihagyjuk a mindennapos testápolásból.Pedig,mivel ezen részen alig van bőr alatt zsírszövet,éppen ez a vékony és érzékeny terület hajlamos leginkább a kiszáradásra és a ráncosodásra.

Feszesítő váltózuhany

Kerülje a forró vizet,mert ezzel csak még jobban kiszárítja a bőrét!Reggelente a hideg és a meleg víz váltogatásával serkentheti a terület vérkeringését,elősegítve ezzel a méreganyagok kiválasztódását.Ha rendszeresen alkalmazza ezt az egyszerű,ám hatásos módszert,garantált a rózsás és puha dekoltázs!

Pluszápolás

Ha a dekoltázs bőre hajlamos az egyenetlenségre,rendszeresen dörzsölje át egy bébifésűvel.A frissítő zuhany után mindig kenje be hagyományos arckrémmel vagy speciális dekoltázsfeszesítővel,lágy,felfelé irányuló,simogató mozdulatokkal belemasszírozva azt a bőrébe.

Hogyan aludjon?

Kerülje a túl magas párnát,mert az nemcsak az arc,hanem a dekoltázs bőrét is összegyűri.Ha jólesik,inkább aludjon hanyatt fekve!

Kép