Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Skorpió nő és férfi

2009.01.12

Skorpió nő

A skorpió mottója:Használd ki az élet minden pillanatát!

Tulajdonságai,hódítási trükkök

A legtöbb skorpió a génjeiben hordozza a lázadást.Minél erősebben ellenkeznek vele,annál makacsabbul ragaszkodik eredeti elképzeléséhez.Rendkívül érzéki,de sosem érzelgős.A kapcsolataiban ővé a vezető szerep.Lehet,hogy nem az a klasszikus szépség,akit a magazinok reklámoznak,de mégis elbűvöli a férfit pusztán a nézésével.A tekintetében ugyanis van valami hipnotikus erő,amitől nehéz szabadulni.Intenzív szerelemre vágyik,és az érzések teljes skáláját végig akarja élni a partnerével,a romantikus udvarlástól,az apró kis csókoktól a vad szeretkezésen át a kemény szócsatákba fulladó válásig.A skorpió nő nagyon provokatív,számára nincsenek tabuk,ezért nagyon jó partner a szexben,de ha valami zavaró körülmény adódik elég a megcsörrenő telefon vagy a kellemetlen külső zaj is,azonnal lefagy,és nagyon nehezen lehet újraindítani.Kell legalább néhány óra,mire törli emlékezetéből a kellemetlen epizódot.Nagyon aktív,szinte tolakodóan kíváncsi,kísérletező kedvű,bár ha megtalálja azt a pózt és érintést,ami számára a tökéletes kielégülést adja,akkor a megszokások rabjává válhat.A tökéletes hódítás érdekében a délelőtt még komoly üzletasszonyból estére igazi vamp válik.Számára a szeretkezés többet jelent mindenféle relaxációs gyakorlatnál,ezért ha túl feszült,ideges vagy valami bánat,bosszúság érte,azonnal a kedvese karjaiba menekül.Egyébként rendkívül kritikus alkat.Semmit nem tud szó nélkül hagyni,és a megjegyzései úgy vágnak,mint az éles kard.Igazi lázadó,akit csak egy határozott,szerelmes férfi tud megszelídíteni.A gyermekeit nem kényeszteti,az életre neveli őket.Mindent megad számukra,de cserébe sokat is követel.A rosszat azonnal szóvá teszi,de a jót természetesnek tartja;nehezen tud dicsérni.

Féltékenység és félrelépés

Rendkívűl provokatív,szívesen hívja fel magára a figyelmet,szüksége van arra,hogy a férfiak rajongjanak érte.Nem érzi hűtlenségnek,ha kihasználva a helyzetet egy-egy éjszakára más ágyába bújik.Ezt inkább tapasztalatszerzésként éli meg.Viszont jaj annak,aki az ő kedvesére szemet vet.Ilyenkor a haragja határtalan,de nem a párján áll bosszút,hanem a csábító bestiát bünteti meg.

Milyen szerető?

Erényei

Mindig az ösztöneire hallgat,és igyekszik az extázisig fokozni a párja örömét.Kényeszteti a szerelemben,de fontos számára,hogy ne csak az ágyban legyenek azonos hullámhosszon.Az egyforma érdeklődési kör,a közös programok szinte előkészítik az éjszakai együttléteket.Megbízható,jó partner a hétköznapokban is.

Hibái

Féltékeny és bosszúvágyó.Ugyanakkor saját magával szemben elnéző.Ha valakire kiveti a hálóját,azt meg is szerzi,akkor is,ha a férfi a párja legjobb barátja.A szívében egyszerre több férfinak is tud helyet biztosítani,de ő féltékenyen lesi kedvese minden olyan pillantását,amelyik nem őrá vetődik.

Érzékeny pontjai

Nagyjából minden izgatja a fantáziáját,ami tabu.Hangulatfokozónak akár vad pornófilmeket is megnéz,és szívesen kipróbálna mindent,amit a képernyőn lát.A gát a lágyék környékén az izgatás minden formájára érzékeny.Az orális szexet különösen élvezi.

Skorpió férfi

Tulajdonságai,hódíthatósága

Határozott,céltudatos és szenvedélyes.Szerelmi élete éppolyan titokzatos,mint ő maga.Hol önsanyargató aszkéta,hol meg őrülten szenvedélyes és erősen érzéki.Mivel maximalista az élet minden területén,miért lenne más a szerelmi életében?Tökéletes társra vágyik,s mert ezt egyetlen személyben nehezen találja meg,általában párhuzamos életet él,egyszerre két nőhöz vonzódik őszinte szerelemmel.S mindkettőt másként szereti:egyiket gondoskodó,babusgató szerelemmel,szemérmesen,a másikat vad szenvedéllyel,már-már a perverz játékokat is elfogadva.Szinte belelát mások lelkébe.Uralkodó bolygója a Mars,ennek köszönhető az aktivitása,állandó tettrekészsége.A szerelemben nagyon magasak az elvárásai.Olyan társra vágyik,aki mindig szolgál valami meglepetéssel,de közben egyenrangú vele.A skorpió nem igazán a szavak embere,az az elve,hogy a szeretetet érezni kell.Aki kiveti rá a hálóját,annak elegendő,ha kellően titokzatosnak tűnik,és máris nyert ügye van.De azért meg kell hagyni abban a hitében,hogy valójában ő a hódító.A túl könnyű játszma ugyanis a skorpiót gyorsan lehűti.Nem szereti,ha uralkodni akar rajta.Mivel kitűnően tudja palástolni az érzéseit,még azok se igazán tudják,hogy a hűvös felszín alatt kitörni készülő vulkán lapul,akik naponta egy ágyban alszanak vele.Olyan magasfeszültséget képvisel,ami nem tűri a korlátozást.A mások által állított korlátokat felrúgja,viszont saját maga sokkal szigorúbbakat állít önmagának,és be is tartja azokat.Soha nem felejti el a kedvességet,de soha nem bocsátja meg,ha visszautasítják vagy megalázzák.Ha véletlenül vagy szándékosan megsértik,bosszút áll.Képes hónapokig,évekig várni,hogy a büntetés kellően fájdalmas legyen.Egyébként nagyon könnyen talál magának ellenséget,mert nem igazán képes kompromisszumra.

Féltékenység és félrelépés

A hűség számára nem egészen azt jelenti,amit az értelmező szótár ír erről az emberi érzésről.Ő ugyanis tud egyszerre kettőt is szeretni,méghozzá teljes odaadással,őszintén.Viszont a társától azaz társaitól teljes odaadást kíván.Rendkívül féltékenyen őrzi a partnere minden lépését.Általában nem elég rugalmas,rengeteg korláttal,szigorú elvárásokkal bástyázza körül azt,akit szeret.

Milyen szerető?

Erényei

Ő ugyan nem szereti kiteregetni mások előtt a lapjait,viszont ügyesen ki tudja fürkészni mások titkait.Bár látszólag zárkozott,viszont az ágyban biztos,hogy többet ad,mint amit a párja egyáltalán el tud képzelni a szexről.Addig nem nyugszik,amíg a csúcsra nem juttatja a kedvesét.

Hibái

Konokságával az őrületbe tudja kergetni a környezetét.Amit a fejébe vesz,azt valóra is váltja.Uralkodni akar a kapcsolatban,a felsőbbrendűségét ki is nyilatkoztatja.Ha nem is tettlegesen,de szellemiségében rendkívűl erőszakos.Rögeszméitől nehéz eltántorítani,s a véleményén sem hajlandó változtatni.

Az érzékeny pontjai

A prosztata minden férfinak fontos vágyszerve,ám a skorpiók esetében ez kerül az első helyre.Az ázsiai szerelmi tanítás szerint a gyengéd női kéz vékony ujjai sokat tehetnek a még erotikusabb együttlétért.Felhevült állapotban a finom harapdálást is finoman fogadja.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Skorpió-szelet

(Balage, 2010.11.13 21:18)

Üdv!
Én is skorpió vagyok a változatosság kedvéért.:) Ezekben az általános elemzésekben sok igazság van, ill. olyan dolgok -inkább így fogalmazok- amik passzolnak rám. Egy kicsit mintha magamra is ismertem volna...
Nekem mondhatni egy barátom sincs. Ez sokszor baj, de igazából ebben meg az a jó, hogy nem vagy kiszolgáltatva senkinek. Mert egy barátnak tudnia kell(?) minden dolgodról, azért barát. Nah, sztem meg nem jó kiadni magad egy embernek. Rengeteg ismerősöm van, haverok, csajok, stb, vannak közelebbiek is, de mindenki csak szeleteket tud rólam, amolyan kis részeket. Sztem nem is értenének meg, mondjuk még az esélyt sem adnom meg nekik, így nehéz is. Mások viszont nagyon felelőtlenek, mert rengeteg dolgot elmondanak nekem, olyan privát ügyeket is, amire még én sem számítok sokszor. Úgy érzem, hogy van egy pár ember aki barátnak tart engem -pont az előzőekben leírtak miatt- viszont én nem tartom őket annak, mert nem bízok meg bennük 100%-ig. Mondjuk még ezt sem teregetem ki, hagyom őket abban a hitben élni, h valszeg szerintük én is barátnak gondolom őket... :)
Több mint 5 éve vagyok együtt a barátnőmmel, de ő sem tud mindent. Még jó, hogy nem az a nagyon kíváncsi típus, inkább mondhatni, h tiszteletben tartja ezeket a dolgokat, h vannak fekete foltok az életemben -amik azért azok mert ő nem tud róla, nem pedig vmi "csínytevés"-re gondolok ezzel. Ezért hálát, szeretetet, hűséget és megbecsülést kap, mert ez jár neki. Az őszinteséget is majdnem minden esetben, kivéve, ha az sértené az érdekeimet, vagy ha éppen valami olyanra kérdez rá amit nem szeretnék, hogy megtudjon. Akkor kénytelen vagyok neki hazudni, amit nagyon útálok, kifejezetten rosszul érzem magam tőle, de megteszem.
Remélem egyszer lesz az életemben egy hölgy akinek mindent el merek/tudok majd mondani és nem kell hazudnom semmi miatt. Ő rá vágyok. Ha megtalálom, akkor elveszem feleségül és vigyázok rá, sokkal jobban mint a szemem fényére.
Egyébként nem vagyok én sem egy egyszerű eset.
A világ legbékésebb emberének tartom magam. De tényleg. Még a mocskolódást is simán eltűröm, főleg ha jól keltem aznap. De ha egyszer elszakad a cérna, akkor nincs kegyelem.
A bosszúállóságról meg annyit, hogy teljesen korrekt dolognak tartom, ha valaki megbűnhődik egy bűnéért, még ha az már régen is volt. Persze a kamatokat is beleszámolva. Így öröm az egész, s le van tudva minden. :)
Ha valaki ezt velem szemben alkalmazná évekkel később akkor biztosan meglepődnék, de tisztelném érte. Mondjuk azt úgy fognám fel aztán, hogy igen? Te ilyen tökös gyerek vagy? Akkor nem tudod, hogy én mire vagyok képes és kontra vissza. S a kör itt bezárult.
Hát az érzéseim egy kis szegmense most itt kapott helyet.
Minden jót! És boldog születésnapokat skorpiók! ;-)

Re: Skorpió-szelet

(Karin, 2014.05.16 19:39)

Erdekes osszefoglalas...Balage

Re: Skorpió-szelet

(Karin, 2014.12.25 20:08)

Balage: erdekes elmelkedes..ritkan olvasni ilyet, foleg ferfi tollabol!

Skorpió-Skorpió

(skorpió/skorpió, 2011.05.07 22:45)

Sziasztok!
Én egy skorpió lány vagyok és évek óta együtt élek egy szintén skorpió csillagjegyű pasival.
Ez a kapcsolat nagy önismeretre tanít meg mindkettőnket.A pozitív és negatív tulajdonságainkat láthatjuk viszont a párunk tükrében.Szerintem minden hozzánk hasonló csillagjegynél magasan van a mérce és nem hisz a tündérmesékben,mégis,mikor mi először találkoztunk már az hátborzongatóan "tökéletes" volt.Iszonyatosan szélsőséges a kapcsolat minden téren.10 év korkülönbség,azonos temperamentum,birtoklási vágy és féltékenység.Nagyon nehéz így,mert egyikőnk sem tűri el,ha irányítani próbálják vagy uralkodni felette,de mégsem volt még egyikőnknek sem ennyire stabil és őszinte párkapcsolata.Hiába írják mindenhol a"kicsapongó,olykor-olykor hűtlen"életet,ami igaz is ránk,a kapcsolatban nincs jelen.Talán a másik iránti túlzott féltékenység miatt,talán a szeretet és tisztelet végett,de eddig még a gondolat sem fordult meg bennünk,nemhogy a tettek.A fent említett jellemzés teljesen igaz,de úgy látszik még magának is tud meglepetést okozni az ember,ha egy ugyanolyan kaliberű társ kerül mellé,mint ő maga.

mhgjk

(Andi, 2011.03.12 20:00)

...azért ami még elég érdekes: ha annyira rossz velünk, akiért miért van az, hogy összes exem vissza akart jönni hozzám? Amikor együtt voltunk, talán megöltem őket a túlzott szeretetemmel és ennek szakítás lett a vége. Pár hónap múlva pedig ők könyörögtek. Akkor, hogy van ez? Mondhat bárki, bármit, én nem szégyenlem a temperamentumosságomat. A féltékenység is csak azt bizonyítja, hogy mennyire felvállaljuk azt, ha valakit szeretünk. Ezt pedig simán lehet kezelni,de a legtöbb ember ezt terhesnek érzi. Pedig csak "apróságokról" van szó, amiket ha megkapunk nagyon hálásak tudunk lenni érte...Egyszer az egyik barátomnak azt mondtam: Addig örülj, amíg féltékeny vagyok, mert ha már nem érdekelne, hogy mit csinálsz, akkor a szerelem is elmúlt.." Az pedig szerintem köztudott, hogy mi nem vagyunk az a "langyos vízben" tocsogó típus. A közömbösség nálunk a kapcsolat végét jelenti... (sokat adott ez oldal, és nagyon jók a kommentek. :) Köszi, skorpió társak)

szlovakia

(Veronika, 2010.12.12 16:00)

Sziasztok gyerekek ! 0n egy szenvedelyes skorpio no vagyok....a leirtak eleg igazak persze rám is ! Imádom a kihivasokat,mindig megyek a célom utan býrmi áron is....Imádom a szexet,fiatalkorom ota nagyon huz minden erotikus dolog,ez talan bennem van.0s nagyon eros nálam a két érzés,szeretet és a gyulolet ! Akit szeretem,ha barat vagy szerelem,csalad,azokert barmit megteszek és mindig keszen allok segiteni...De akit utálok,az ne jojjon a kozelembe sem,mert bosszut allok rajta es csak aztan nyugszom meg ;-)....Ha szerelmes leszek,ami ritkan forul elé,nagyon nehezen leszek szerelmes,de ha igen akkor minden gozzel,ímádom az embert,huseges vagyok,és megteszek érte bármit ! Roviden ennyi,na puszaaa

gaborvok@freemail.hu

(Partyboyy, 2010.11.09 09:36)

Elolvastam az összegzést van benne sok igazság.
a 2 vel alattam lévő kommentárban elég sok igazság van . Ha szeretünk akkor nagyon . Nekem is volt rá egy példám ugyszerettem az illetőt ahogy senki mást nem fogok... Igaz már 3 honapja vége lett , de nekem még most is ugy hiányzik ahogy eddig senki.
Nekem pldául sok barátom van szóval azért ezzel nem értenék eggyet:)
Bosszuállás hm ez sztem eléggé igaz rám. Ha megbántanak akkor képes vagyok nem 1-2 hónapot is várni h azt kamatostul visszaadjam . Akkor amikor ő van a padlon . De csak és kizárolag azokat bántom meg akik ezt kivivták maguknak .
Vki irta h hogyan lehet a skorpiokkal eggyütt lenni mert h ez lehetlen . Cáfolnám csak legyen az illető Őszinte ne titkolozzon és legyen hűséges. Ha ez megvan akkor nyert ügy.
Rám is igaz h féltékeny vagyok tulságosan is . De nem oktalanul . Van egy ilyen mondás is "A bizalom egy aranyfonál mi könnyen elszakad , meglehet ugyan kötni de a csomo az megmarad" .Én soha nem kértem semeik kapcsolatomban többet mint Őszinteség . Senki nem tudta betartani utána meg jött az h igy meg ugy szemét vagyok ha megbántom szavakkal stb. Kérjek azért elnézést mert nem tudott őszinte lenni ez az egy feltétel amit kértem . Én viszont mindent elmondtam neki nem hazudtam ha gond volt a szemébe nyiltan .
Nah ez hosszu lett:) üdv gab:)

a skorpió nő/nehéz eset

(Sharon801120, 2010.11.05 20:34)

Sziasztok!
Fantasztikus elemzés!Bár rám nem igaz az 1éjszakás kaland...a féltékenység,írigység a bosszúállás meg végképp nem!Nehéz megbántani de ha sikerül akkor inkább hagyom a francba nem állok le vitázgatni felesleges!Nem versengek senkivel. Fontos az őszinteség elfogadás és az együttműködés az életem több területén."Igazi lázadó,akit csak egy határozott,szerelmes férfi tud megszelídíteni!"Ez így van.És nincs szükségem a férfiak rajongására.Elég ha egy rajong értem...:)

++++++++++++++++

(csak egy skorpio, 2010.10.16 01:34)

Sziasztok a leírtak között vannak ellent mondások ,és egyet értések is.. De a lényegen nem változtat tényleg nehezen lehet minket kibírni,,, de a párkapcsolatban tudnotok kell ha szeretünk akkor igazán,,, az érdek kapcsolat csak a sexről szól de ezt a partner is tudja, arról meg nem tehetünk hogy ő belénk szeret... és ha ilyenkor lépünk / úgymond félre/ akkor most őszintén,, megcsalásnak számít ez ??? a skorpió mindig tudja ,, mi az amit csak szeretne és mi az amit akar is,,,,, és tesz is érte viszont ha valamiben elbukik ami elég ritka piszkosul meg viselni, a legszebb benne az hogy még ilyenkor is képes egy váratlan fordulatra.. / nem a másik nyert ,, hanem ő vesztett és ezt tudomására is adja a másiknak,,, én azt mondom ha találsz magnak egy olyan skorpiót akivel jó kijösz szereted és ez kölcsönös akkor nagyon szerencsés vagy,, csak arra vigyázz hogy a bizalmát ne bukd el... .. legyetek jók,, lali

xvyv

(Andi, 2010.09.13 16:14)

Szia Nero!

Én is skorpió vagyok, és nekem sincs sok barátom. Van egy legjobb, még a suliból, a többi meg inkább csak haver..nekem azért szakadt meg a legtöbb barátságnak induló kapcsolatom, mert túl követelőzővé váltak velem szemben. Nem akarták megérteni, hogy a skorpió bizony jól érzi magát egyedül is, nem létkérdés nála, hogy minden szabad idejében társaság vegye körül. Meg utáltam, hogy néha "rám akartak telepedni", és akivel közös volt a hullámhossz egy idő után ki akart sajátítani. Milyen érdekes, hogy ha velünk akarják ezt tenni,attól menekülünk, ránk viszont nagyon is jellemző a birtoklási vágy. Fura... Ha egyedül is jól érzed magad, szerintem semmi gond. A kevesebb több elve, meg itt is igaz. :))

Nero

(xzxzxzx, 2010.08.28 01:05)

Ja és még azt hozzátenném hogy barátok terén nem állok valami jól.
Pl.: 8 éven keresztül szinte elválaszthatatlan barátok voltunk, az elmúlt félévben viszont volt egy.két szópárbaj és azóta 1x beszéltünk.
De szinte minden barátommal megszakadt a kapcsolat kivéve 1-2 nagyon közeli ismerőst.
Kérlek ha van ötletetek írjátok meg.

xzxzxzx

(Nero, 2010.08.28 01:01)

Sziasztok!
Skorpió férfi vagyok, és szerintem elég jól összefoglalta a jellemzőket habár én nem akarok mindig felsőbbrendű lenni de az biztos hogy makacs vagyok és bosszúálló.
(legalábbis a párom és szüleim folyton ezt mondják)

ppassz@freemail.hu

(Andii:)), 2010.08.02 17:04)

Sziasztok!
Először is gratulálok a jellemzéshez, elég jól összefoglaltada jegy általános jellemzőit, és ami félelmetes, hogy nagyrészben még igaz is. Amivel mondjuk kiegészíteném-bár ezzel nem tudom, hogy skorpió társaim hogy vannak- hogy szinte a végletekig képes elkötelezni magát, még olyan ember mellett is, akiről tudja, nem hozzávaló, vagy éppen elszívja minden energiáját. Mindezt azért teszi, mert szerintem iszonyúan társfüggő. A bosszúállással én sem értek egyet, viszont a féltékenység tényleg nagyon igaz. De még,hogy: amikor már annyira próbálsz uralkodin magadon,mert vhol ésszel felfogod, hogy ez lehetetlen,de egy belső kényszer miatt mégis mindig ott van az fránya kis gombóc, ami aztán sok szépnek induló, közös társasági eseményt meg tud mérgezni. Még akkor is,ha ennek nem adsz épp hangot. Én legalább is ilyen skorpió vagyok: próbálom elrejteni a hibáimat, mert tisztában vagyok vele, hogy ez mások számára nyomasztó. Ami viszont az asztrológia történelmének legnagyobb hazugsága, hogy mi jól kijövünk a rákokkal. Pfff....meneküljetek, ha nem akarjátok,hogy kicsavarják a lelketeket! Nah, ők azok,akik képesek, egy vérző nyílt sebbe, kacagva beledöfni egy nagy kést, és ami a leggusztustalanabb, hogy ezt élvezetből csinálják. Betegek, és sajnos nagyon hamar kiismerik a skorpiókat, akik olyan gyengévé vállnak melletük,mint a harmat. Higgyétek el, ezt nem egy rossz kapcsolat mondatja velem. Ja és még vmi, ami talán fontos lehet a skorpiónál: azt vettem észre, hogy vmiért mindig ugyanahhoz a típusú férfihoz vonzódik. Nem tudom,ez lehet inkább karmikus dolog, de nálam így van. Mindig azok,akik darabokra tépték a szívemet, és a lelkemet, azok,akik után évekig csak vergődtem...Nem könnyű kereszt ez a jegy, annyi bizonyos.

-skorpio-

(mmeper, 2010.07.31 21:56)

A skorpio kiszipolyoz! Kiszivja a veredet,iranyitja az eletedet,csak a nyilt lapokat hajlando elfogadni,bosszuallo,s bar tud szeretni,nem oszinte. Eppen ezert o az osszes csillagjegy kozul talan az egyetlen, aki lehetseges hogy oregsegere egyedul marad mar-mar szinte elviselhetetlen termeszete miatt. De, lehet oket imadni.

xyxyxyxyxy

(skorpio boy., 2010.05.27 20:43)

Én amit olvastam annak a 100% igaz.
Én egy mérlgeggel vagyok együtt majdnem 3 hónapja és mi csak néha veszünk össze de olyankor eléggé.
Hát nem vok büszke arra hogy ilyen féltékeny rtípus vok.:S:(

skorpiò pàr

(Jùlia, 2010.05.06 19:54)

En skorpiò vagyok, o is, èvek òta szeretem. Megpròbàltam elfelejteni, csalàdot alapìtani màssal de csak ot akarom. Megbolondìt, mindig visszatèrek hozzà. A valòsàg az,hogy csak vele egyezek,csak ot nem unom. De nèha nagyon nehèz,olyan jò lenne nèha egy kis bèke!

arizóna

(Peti, 2010.04.28 00:18)

Most leírtak 127 tulajdonságot,abból x igaz rátok, de ugyanúgy mindenkire!Ezért hülyeség az asztrológia...én skorpió vagyok :-)

edit

(skorpió, 2010.04.17 16:50)

ahogy a nagy könyvben megvan irva igazi skorpiók féltékenyek és bosszú állok 10 hónap elteltével minden igaz ránk!!!

skorpió nő:)))

(anda, 2010.04.17 10:43)

Sziasztok mindenki!
Én egy skorpió nő vagyok,elég sok minden jellemző rám is a leírtak közül,bár én nem tartom magam bosszúállónak.A párom is skorpió:))))
Nem tagadom néha nagyon nehéz...
Két egyforma egyéniség,önfejű és makacs,de még is együtt vagyunk már 7 éve.Azt kell mondjam,hogy rá is elég sok minden jellemző.De talán a féltékenység az ami nehezebben elviselhető,sajnos mindketten azok vagyunk.

skorpiók....ehh

(delmar delion, 2010.04.15 15:11)

Nem is tudom..én nagyon megjárom a skorpiókkal..párommal 4éve vagyunk együtt ő skorpió én oroszlán.Nagyon nagyon nehéz, őszintén.Én életemben nem találkoztam ilyen nehéz emberrel,Irigy (rám is jézus!!!), féltékeny iszonyatosan, haragtartó, csak neki lehet igaza, és kb.semmire sem becsül,kb. semmilyen téren, pedig letettem már pár dolgot az asztalra az életben úgy vélem.Nem tudom meddig bírom még.Ahhoz képest 4éve együtt vagyunk de úgy h.sok vitával, stb-vel. Soha többet nem akarok ilyet.És az érdekesség az: bármilyen nemű skorpó volt is eddig az életemben mint barát, érdekes rövid időn belül ők is levizsgáztak.Mindegyikben csalódtam!!!
Én még ilyen természetű embereket nem láttam, rendkívül nehéz velük. Nyitott vagyok jószívű, de nem ennyire. Egy skorpió saját magát hogyan képes elviselni?Őszintén!:)
peace
Miért vagytok ti mindig depisek?(nem ez a jó szó, csak kb.)
Miért csak az élet negatív oldalát látjátok?