Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Skorpió nő és férfi

2009.01.12

Skorpió nő

A skorpió mottója:Használd ki az élet minden pillanatát!

Tulajdonságai,hódítási trükkök

A legtöbb skorpió a génjeiben hordozza a lázadást.Minél erősebben ellenkeznek vele,annál makacsabbul ragaszkodik eredeti elképzeléséhez.Rendkívül érzéki,de sosem érzelgős.A kapcsolataiban ővé a vezető szerep.Lehet,hogy nem az a klasszikus szépség,akit a magazinok reklámoznak,de mégis elbűvöli a férfit pusztán a nézésével.A tekintetében ugyanis van valami hipnotikus erő,amitől nehéz szabadulni.Intenzív szerelemre vágyik,és az érzések teljes skáláját végig akarja élni a partnerével,a romantikus udvarlástól,az apró kis csókoktól a vad szeretkezésen át a kemény szócsatákba fulladó válásig.A skorpió nő nagyon provokatív,számára nincsenek tabuk,ezért nagyon jó partner a szexben,de ha valami zavaró körülmény adódik elég a megcsörrenő telefon vagy a kellemetlen külső zaj is,azonnal lefagy,és nagyon nehezen lehet újraindítani.Kell legalább néhány óra,mire törli emlékezetéből a kellemetlen epizódot.Nagyon aktív,szinte tolakodóan kíváncsi,kísérletező kedvű,bár ha megtalálja azt a pózt és érintést,ami számára a tökéletes kielégülést adja,akkor a megszokások rabjává válhat.A tökéletes hódítás érdekében a délelőtt még komoly üzletasszonyból estére igazi vamp válik.Számára a szeretkezés többet jelent mindenféle relaxációs gyakorlatnál,ezért ha túl feszült,ideges vagy valami bánat,bosszúság érte,azonnal a kedvese karjaiba menekül.Egyébként rendkívül kritikus alkat.Semmit nem tud szó nélkül hagyni,és a megjegyzései úgy vágnak,mint az éles kard.Igazi lázadó,akit csak egy határozott,szerelmes férfi tud megszelídíteni.A gyermekeit nem kényeszteti,az életre neveli őket.Mindent megad számukra,de cserébe sokat is követel.A rosszat azonnal szóvá teszi,de a jót természetesnek tartja;nehezen tud dicsérni.

Féltékenység és félrelépés

Rendkívűl provokatív,szívesen hívja fel magára a figyelmet,szüksége van arra,hogy a férfiak rajongjanak érte.Nem érzi hűtlenségnek,ha kihasználva a helyzetet egy-egy éjszakára más ágyába bújik.Ezt inkább tapasztalatszerzésként éli meg.Viszont jaj annak,aki az ő kedvesére szemet vet.Ilyenkor a haragja határtalan,de nem a párján áll bosszút,hanem a csábító bestiát bünteti meg.

Milyen szerető?

Erényei

Mindig az ösztöneire hallgat,és igyekszik az extázisig fokozni a párja örömét.Kényeszteti a szerelemben,de fontos számára,hogy ne csak az ágyban legyenek azonos hullámhosszon.Az egyforma érdeklődési kör,a közös programok szinte előkészítik az éjszakai együttléteket.Megbízható,jó partner a hétköznapokban is.

Hibái

Féltékeny és bosszúvágyó.Ugyanakkor saját magával szemben elnéző.Ha valakire kiveti a hálóját,azt meg is szerzi,akkor is,ha a férfi a párja legjobb barátja.A szívében egyszerre több férfinak is tud helyet biztosítani,de ő féltékenyen lesi kedvese minden olyan pillantását,amelyik nem őrá vetődik.

Érzékeny pontjai

Nagyjából minden izgatja a fantáziáját,ami tabu.Hangulatfokozónak akár vad pornófilmeket is megnéz,és szívesen kipróbálna mindent,amit a képernyőn lát.A gát a lágyék környékén az izgatás minden formájára érzékeny.Az orális szexet különösen élvezi.

Skorpió férfi

Tulajdonságai,hódíthatósága

Határozott,céltudatos és szenvedélyes.Szerelmi élete éppolyan titokzatos,mint ő maga.Hol önsanyargató aszkéta,hol meg őrülten szenvedélyes és erősen érzéki.Mivel maximalista az élet minden területén,miért lenne más a szerelmi életében?Tökéletes társra vágyik,s mert ezt egyetlen személyben nehezen találja meg,általában párhuzamos életet él,egyszerre két nőhöz vonzódik őszinte szerelemmel.S mindkettőt másként szereti:egyiket gondoskodó,babusgató szerelemmel,szemérmesen,a másikat vad szenvedéllyel,már-már a perverz játékokat is elfogadva.Szinte belelát mások lelkébe.Uralkodó bolygója a Mars,ennek köszönhető az aktivitása,állandó tettrekészsége.A szerelemben nagyon magasak az elvárásai.Olyan társra vágyik,aki mindig szolgál valami meglepetéssel,de közben egyenrangú vele.A skorpió nem igazán a szavak embere,az az elve,hogy a szeretetet érezni kell.Aki kiveti rá a hálóját,annak elegendő,ha kellően titokzatosnak tűnik,és máris nyert ügye van.De azért meg kell hagyni abban a hitében,hogy valójában ő a hódító.A túl könnyű játszma ugyanis a skorpiót gyorsan lehűti.Nem szereti,ha uralkodni akar rajta.Mivel kitűnően tudja palástolni az érzéseit,még azok se igazán tudják,hogy a hűvös felszín alatt kitörni készülő vulkán lapul,akik naponta egy ágyban alszanak vele.Olyan magasfeszültséget képvisel,ami nem tűri a korlátozást.A mások által állított korlátokat felrúgja,viszont saját maga sokkal szigorúbbakat állít önmagának,és be is tartja azokat.Soha nem felejti el a kedvességet,de soha nem bocsátja meg,ha visszautasítják vagy megalázzák.Ha véletlenül vagy szándékosan megsértik,bosszút áll.Képes hónapokig,évekig várni,hogy a büntetés kellően fájdalmas legyen.Egyébként nagyon könnyen talál magának ellenséget,mert nem igazán képes kompromisszumra.

Féltékenység és félrelépés

A hűség számára nem egészen azt jelenti,amit az értelmező szótár ír erről az emberi érzésről.Ő ugyanis tud egyszerre kettőt is szeretni,méghozzá teljes odaadással,őszintén.Viszont a társától azaz társaitól teljes odaadást kíván.Rendkívül féltékenyen őrzi a partnere minden lépését.Általában nem elég rugalmas,rengeteg korláttal,szigorú elvárásokkal bástyázza körül azt,akit szeret.

Milyen szerető?

Erényei

Ő ugyan nem szereti kiteregetni mások előtt a lapjait,viszont ügyesen ki tudja fürkészni mások titkait.Bár látszólag zárkozott,viszont az ágyban biztos,hogy többet ad,mint amit a párja egyáltalán el tud képzelni a szexről.Addig nem nyugszik,amíg a csúcsra nem juttatja a kedvesét.

Hibái

Konokságával az őrületbe tudja kergetni a környezetét.Amit a fejébe vesz,azt valóra is váltja.Uralkodni akar a kapcsolatban,a felsőbbrendűségét ki is nyilatkoztatja.Ha nem is tettlegesen,de szellemiségében rendkívűl erőszakos.Rögeszméitől nehéz eltántorítani,s a véleményén sem hajlandó változtatni.

Az érzékeny pontjai

A prosztata minden férfinak fontos vágyszerve,ám a skorpiók esetében ez kerül az első helyre.Az ázsiai szerelmi tanítás szerint a gyengéd női kéz vékony ujjai sokat tehetnek a még erotikusabb együttlétért.Felhevült állapotban a finom harapdálást is finoman fogadja.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

passzol

(kathleen, 2010.03.29 18:59)

sziasztok. én skorpió vagyok, és szerintem igenis cél a bosszú. Sokszor mondjuk nem ő maga intézi úgy szerintem, de valami rejtélyes módon, aki átverte vagy megbántotta, meg kapja a magáét. Nekem már sokszor volt így. Csak annyir mondtam: Megkapod a magadét. És úgy lett, ahogy elképzeltem. A hűtlenség szerintem úgy jó ahogy van, mert ha egyszer megbántják, akkor az illetőnek sokáig kell tepernie, talán örökké, amíg sikerül kiengesztelnie. De minden skorpió más és más szerintem. Szóval nem lehet mindenkire pontos "recept".
Évi! Érdekelne a skorpió-skorpió kapcsolat! Hogy haladsz? Nekem is skorpió a kiszemeltem... nem tudom még mi lesz. :D

fura

(skorpio, 2010.01.28 19:25)

Sziasztok, én is skorpio vagyok(49 éve), de hogy magammal elnéző lennék, ezt még nem tapasztaltam! Ha valaki, akkor a skorpio tud igazán önmarcangoló lenni, a bosszúállás viszont egyáltalán nem jellemző a skorpiora, ettől sokkal nagyvonalúbb, viszont a boszuállás VÁGYA igen! De a kettő nem ugyan az!A hűtlenséget meg egyáltalán nem engedi mmeg magának, viszont ostobán megbocsájt, akkor is ha előtte millioszor megfogadta, h nem bocsájt meg :(. Ezt kisé elnagyoltnak találom :(

Hááát..

(JuDoR, 2009.10.13 22:37)

Én is skorpió vagyok, de csöppet sem igaz rám az, hogy kitartó, meg céltudatos...

....................

(Évi, 2009.09.21 00:09)

Szinte amit leirnak a skorpió nőkről minden igaz! Teljesen jellemez a leírás!Szeretem bekebelezni a kiszemelt áldozatot, kitartó vagyok ilyen téren és céltudatos.Épp egy skorpió féfit sikrült behálózni!!Folyamatban van...Csak még játszadozom vele.Tényleg vad és erősen érzéki a skorpió férfi csokja.Hát majd meglátjuk.Üdv: Évi

Napsi@hotmail.com

(Napsugár, 2009.03.19 20:02)

Hmm...Én egy skorpió nő vagyok és a teljesen igaz rám a leírás:szenvedélyes,érzéki és harcos csábító...ezért is imádom a skorpió kalandos életét élni...De,az a ciki hogy a párommal egyezik a horoszkópom és ha rá is igaz....hát...elég nehéz lesz kompromisszumot kötnünk...Hmmm...új kihívás...hisz ez éltet minket!!!:-P Nah pusssza