Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyilas nő és férfi

2009.01.12

Nyilas nő

A nyilas mottója:Az álmok valóra válnak!

Tulajdonságai,hódítási trükkök

Akkor érzi jól magát,ha sok embert szervezhet egy cél érdekében.Szívesen jótékonykodik,lelkesen ápolja a hagyományokat,mindenütt ott van,ahol nyüzsögni lehet.Hajlamos rá,hogy beleüsse az orrát mások magánéletébe,hol kerítőként,hol békebíróként,de olykor épp ellenkezőleg:intrikusként.Mindig szórakozni és szórakoztatni akar.Szereti a szabadságot,a sok utazást,soha nem tud egy helyben maradni.Élvezi a partikat,így akkor is elmegy,ha éppen nem hívják.Szívesen flörtöl,ezért aztán könnyen hódítható is,elég,ha valaki visszaüti az általa feldobott labdát.A párkapcsolatban alkalmazkodó,de azt nem viseli el,hogy uralkodjanak fölötte.Már az első este ki akarja próbálni,mit tud a férfi,s ha valami nem úgy alakul,ahogyan gondolta,elképzelte,akkor öltözködés közben felteszi a kérdést:mi lenne,ha jó barátok maradnánk?Őszintén hisz a mély érzelmekben,ezért újra és újra csalódik,amikor rá kell döbbenie,hogy az élet nagyon-nagyon eltér attól az álomvilágtól,amit kitalál magának,de nem hasonlítható a könnyes lányregényekben olvasott ideális képhez sem.Mivel nem szereti a vitákat,igyekszik kerülni minden konfliktust.Inkább kivonul a kapcsolatból,és reménykedik,hogy majd egy új partner oldalán megtalálja a tökéletes boldogságot.A férfiaknak az a véleményük róla,hogy meglehetősen tapintatlan szerető.Ugyanis addig ugratja,cukkolja a kedvesét,hogy az akár még az aktust is képes félbehagyni.A nyilas nő nem lesz klasszikus értelembe vett ideális feleség,mivel nem ugrál a férje körül,de azért összetartja a családot,ért a gyerekek nyelvén,s végül is játékos és megértő társa lehet annak a férfinak,aki folyamatosan ébren tudja tartani a lelkesedését,aki újabb és újabb közös célokat talál ki.Viszont ha a párja magára hagyja,ha nem történik semmi,és unatkozik,akkor hamar keres magának egy szórakoztató lovagot.

Féltékenység és félrelépés

Nem féltékeny,nem kutat a párja zsebében,nem rendez látványos jeleneteket.De azt elvárja,hogy amikor a párja vele van,akkor kényeztesse.Mivel alapjában véve gyűlöli a hazugságot,nem igazán lép félre,egyszerűen bejelenti a kedvesének,ha szerelmes lett,és kilép a kapcsolatból.Az izgalmak fokozásaként azt is el tudja képzelni,hogy a régi párja elfogadja:ezentúl hármasban járjanak.

Milyen szerető?

Erényei

Mellette egy percig sem lehet unatkozni,mert rengeteg kalandos programot szervez,mindenben benne van,ami fokozhatja a jó hangulatot.Őszinte,nyílt nagyvonalú és erős az igazságérzete.Sok benne az érzés és a lelkesedés.Hamar lángra gyúl,de szakítás után is őszinte barátja marad régi kedvesének.

Hibái

Kiszámíthatatlan.Nem erénye a pontosság.Szívesen ígér,de amikor teljesíteni kell,már rég elment a kedve az egésztől.Mindenre ráveti magát,amiben érdekességet,izgalmat lát.Szeret túlozni,ezzel a saját értékét akarja emelni.Szívesen és sokat beszél,de másokat meghallgatni már nincs türelme.

Az érzékeny pontjai

Erotikus zónája:a lapockák közti rész.Mivel az egész testet energiával ellátó meridián a gerincoszlop vonalán,a két lapocka között fekszik,ez a terület telis-tele van idegvégződésekkel,és leginkább a nyilas érzékeny ezekre az érintésére.

Nyilas férfi

Tulajdonságai,hódíthatósága

Minden nőt le tud venni a lábáról.Hiszen kedves,megnyerő,vidám,szellemes.Mestere a szép szavaknak,a bókoknak,így elhiteti minden nővel,hogy ő,és csakis ő a legérdekesebb a világon,akivel találkozott eddigi életében.Sok mindent azonban nem szabad elhinni abból,amit mond és ígér.Mi több,amit az első órákban állít,azt soha.Szíve szerint minden nőt meghódítana,ezért örökké udvarol,és egyik randevúról a másikra siet.Nem is köti le magát harminc éves kora előtt,mert a lelke mélyén idealista,és azt reméli,hogy a leendő hitveséhez majd nagyon hűséges lesz,ám előtte minden pillanatot ki akar használni az életből.A valóság ritkán felel meg az elvárásainak,mert mindig valami mást szeretne,mint ami éppen van.Idealista lovag,aki csalódik ugyan,de ezzel egyidejűleg máris csal.Ám minden egyes új napot,minden új ismeretséget új reménnyel kezd.Függetlenségre,ugyanakkor stabilitásra vágyik.Ez az alapvető ellentét abból fakad,hogy a nyilas kettős jegy.Ez a kettősség az akadálya annak,hogy olyan zavartalan legyen az érzelemvilága,amilyennek szeretné.Barátként megértő,szeretőként azonban állandóan formálni,alakítani akarja a nőt,és ebben maximális együttműködésre számít,különben élesen kritizál.Ha otthagyja a partnerét,biztos,hogy már valahol várja egy másik nő,de ő sem lehet biztos abban,hogy végre megszerezte,mert csak addig marad,amíg egy következő nagy szerelem tovább nem csábítja.Az sem ritka,hogy egy időben egyszerre több titkos viszonya is van.És óriási energiát kell fordítania a sok-sok program pontos egyeztetésére.Ha bonyodalom támad,legkönnyebben úgy oldja meg a feszült helyzetet,hogy mindegyik barátnőjével szakít,és új életet kezd.Ha valaki feltérképezi egy nyilas férfi életét,arra fog rájönni,hogy ő az örök vágyakozás mintaképe.Mindig útközben érzi jól magát,azaz a hódítás élteti.Amikor már célba ért,az egész érdekességét veszti.A szexben inkább a mennyiséggel próbálja ellensúlyozni a minőség hiányát.

Féltékenység és félrelépés

Ha teheti,olyan társat választ,aki mellett megőrizheti a függetlenségét,aki nem féltékeny,nem kéri számon,hogy merre jár.Vagyis olyan nőhöz ragaszkodik,aki szemet huny a kicsapongásai fölött.Egyébként a párjában nagyon megbízik.Úgy véli:nem csalódhat,hiszen a párját ő választotta,és van olyan jó emberismerő,hogy jól választott.Ráadásul minden földi jóval kényeszteti.

Milyen szerető?

Erényei

Optimista beállítottságúnak tűnik,igazából azért lelkesít másokat,hogy minnél többen legyenek,akik az ő véleményén vannak.Mindennek a pozitív oldalát nézi.Idealista,és hisz abban,hogy mindenkit boldoggá tehet.Ha valamiről menet közben kiderül,hogy mégsem olyan tökéletes,azt egyszerűen félbehagyja,és új célok után indul.

Hibái

Rendkívül tapintatlan tud lenni,de ez az őszinteségéből fakad.Gyorsan közölni akarja a véleményét,és nem gondolja végig,hogy amit mond,azzal megbánthat ja a környezetét.Másik nagy hibája,hogy nincs időérzéke,mindig mindenhonnan elkésik.

Az érzékeny pontjai

Különösen izgatónak tartja a farkcsont fölötti terület gyengéd masszírozását.De izgalomba lehet hozni a combja belső részének simogatásával is.Sőt a gyengéd kézrátét is elegendő ahhoz,hogy a tenyér melege izgalomba hozza a hormonközpontot,és felébressze a libidót.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Teli találat

(Kelemen, 2015.04.12 22:55)

Nyilas barátnőm volt, ezek a tulajdonságok nekem, egy rák férfinak elviselhetetlenek... Lényegében 98%-ban olyan ahogy itt le van írva, a többi a 2% a neveltetéséből tevődött hozzá. Talán az utazgatás ami összeköthetett volna minket, de nem jutottunk el odáig. Próbáltam alkalmazkodni, de akkora szakadék tátong a két jegy jelleme között, hogy lehetetlen volt...:( Gratula a jellemzések írójának.

gabe-war@freemail.hu

(Fics, 2011.04.10 10:16)

Aztaaaa mindenit :O
Én Nyilas Pasi csak pislogok :O így olvastam nem is figyeltem és tényleg magamról olvasok... úr isten ez durva........ magamra ismerek teljesen :O

csak érdekelne milyen jegy illik ehhez a kicsapongóhoz :P :D

...

(-=Sagittarius=-, 2010.09.09 22:39)

Nyilas férfiként tényleg nincs időérzékem és a legtöbb leírt dolog stimmel, de immár 10 éve élek stabil párkapcsolatban (egy nyilas nővel), és előtte pedig szintén egy szintén hosszabb (2 éves) kapcsolatom volt. Szóval nem minden nyilas férfi nőfaló...

hel267reg@gmail.com

(Hel267, 2010.01.04 13:23)

Én, a Nyilas Nő, le vagyok döbbenve :) teljesen igazak a fentiek, ennek fényében csak remélni tudom, hogy a Nyilas férfi (épp most kezdek egyet megismerni, de eddig is van néhány talált-süllyedt rész :) ) leírása picit sántít :)

luka_zsuzsa@yahoo.com

(Zsuzsy, 2009.01.26 00:11)

Egyszeruen elkepeszto a hasolosag a szovegben talalt es az alltalam tapasztal nyiras ferfi tulajdonsagai kozt . Le vagyok dobbenve , nem igazan hiszek az ilyensmiben de kivancsisag mindig vezerel. Csak gratulalni tudok hozza , minden elismeresem az alkotojae. Koszonom!